Monday, January 22, 2007

Koranen - Fundamentet for moderne vitenskap

Nå har kristenbloggerne oversatt og publisert det veldokumenterte verket "Myten om den moderate muslimen", der de én gang for alle, med tunge bevis og grundig dokumentasjon knuser nordmenns naïve forestilling om muslimene. Islam er ekte ondskap, og kun ondskap! Ikke nok med det. Nå viser det seg at muslimenes djevelverk ikke slutter her!

I tillegg til å være ondskapens sentrum er det nå bevist at Koranen er selve fundamentet for moderne vitenskap!


Muslimene begynte med sine vitenskapelige heksekunster for alvor på 900-tallet, da kristendommen hadde sitt høydepunkt, og kirken med Guds makt beskyttet Europa!

I forhold til andre religioner og kulturer i middelhavsområdet fremsto islam og de arabiske samfunnene som mye mindre undertrykkende mot folket. Noe av faenskapen som fikk utvikle seg fritt som følge av dette var tallsystemet, astronomi og legevitenskapen. Selv om de muslimske oppfinnelsene og vitenskapelige vinningene var mange, er det den vitenskapelige metoden som har gjort størst skade for ettertiden. Muslimene utførte systematiske forsøk, klassifiserte objekter og brukte streng logisk argumentasjon, akkurat slik Satans forskere gjør det i dag.

Ingen vet med sikkerhet hva som skjer dersom disse tingene får videreutvikle seg. DERFOR MÅ DENNE GALSKAPEN STANSES! NÅ!

4 comments:

Anonymous said...

Ja. Muslimene må bære skammen og skylden for tall, astronomi og en rekke farlig vakker poesi - for ikke å snakke om farlige vakre og onde byggverk. Kristne kan derimot stolt hvile seg på korstogstradisjoner og heksebrenning.

Ivar Kvistum said...

Pastor Thorp!

Ditt Ord og Guds ord går ut på ett, ja sannelig er de ett fett.

At Allah og Satan er den samme, kan det ikke være noen som helst tvil om.

Ikke bare er de den samme, men de er også djevelsk homofile og hengir seg til skamløse lyster og unaturlig samkvem. Dette er Sannhetens Ufortolkede og Klare Ord.

Ivar

Anonymous said...

Homo!

Jan-Helge Svartdahl Thorp said...

Homo selv!